marimekko004ananas.jpg

En tiedä, käykö kenellekkään muulle koskaan näin, mutta nyt ihan for real en haluaisi olla näin nirso. Siis miettikääpä, syön kalaa vain jos se on tonnikalaa tai kalapuikkoina. Eikä esim. thaimaalainen, kiinalainen, meksikolainen (paitsi no tortillat) tai lähes mikään muukaan eksoottinen ruoka kelpaa (vain jos se on italiasta tai usasta peräisin, suunnilleen). Varsinkaan jos siinä on yhdistetty sweet&sour, en voi sietää. Tai tuore paprika, no way! Paprika on mahtavaa kun se on esanssisena (onko edes sana?), esim. sipseissä, dipeissä, ihan mausteena and so on. Muttei tosiaan ns. raakana yh. Muistan kun ollessani ala-asteella meillä oli marsu, joka meikäläisen piti opettaa syömään paprikaa. (Tosin en vieläkään tiedä oliko se vain äidin tapa saada meikäläinen syömään paprikaa..) No, joka tapauksessa, ideana oli mennä marsun häkille ja syödä paprika mahdollisimman nauttivan näköisenä. Lopputulos oli, että äiti lähestulkoon tunki pikkuruisen palan suuhuni, minä puraisin, ja juoksin roskikselle. Se siitä menestystarinasta; marsu alkoi syödä paprikaa, minä en.

Pointtinahan oli, että en vain voi niellä äitini työkaverin valmistamia thaimaalaisia ruokia, jotka tämän talon muu porukka kehuu maasta taivaaseen, mutta ei, en vaan pysty. Tänään äiti oli tehnyt kalaa ruuaksi, ja se jopa tuoksui hyvältä! No, sitten maistettuani en ollutkaan enää samaa mieltä. Rasittavaa mm. siksi, että en haluaisi pahoittaa äitikullan mieltä, kun nyt loihti gourmeelohta, mutta ei se meikäläiselle maistu. Ja nyt vielä kuulin, että mahdollisesti on ensi joulukuussa luvassa matka Thaimaaseen äidin syntymäpäivää viettämään, ja mitäs mää siellä syön?! Kaverini kuulemma kävi Thaimaassa pari kertaa ämcee donaldsilla, that doesn't seem right. Pitäisi tosiaan nyt alkaa tottumaan kaikkeen ruokaan mitä nokkansa alle saa ja ajatella niitä himskatin epäonnekkaita Afrikan lapsia..

Huh, vuodatus teki hyvää ja nyt loppuun jäniskevennys, eli tässä tapauksessa päivän asu (katkeran ilmeen kera):

marimekko001cloths.jpg

Huppari H&Mstä, omaperäistä I know, t-paita DC, sammari Carhartt sekä kengät Nike.

Ps. Eilen tuli kauppoihin Snoop Doggin uusin räiskäle, Ego Trippin'. Arvatkaapa vain kuka oli pää kolmantena jalkana Stockan kassalla.. Virittäytykääpä tunnelmaan, jos Snoop innostaa, tätä kuuntelemalla.