easter158small.jpg

easter157small.jpg

Iiloinen olen, enkä syyttä. Lihakset huutavat leipää, eilen tuli hieman niitä bodailtua (tunti lihaskuntoa koulussa, yli 2 h tanssia plus megalihakset), täytyy kohta taas venytellä. Iloinen olen ainakin because päätettiin kaverini kanssa osallistua Streettanssien sm-kisoihin, jotka on toukokuun alussa. Ei aikaisemmin edes tullut mieleenkään, että "juu mennään kuule sm:eihin kisaamaan hehe", mutta tanssiope kannusti meitä niiin, ettei siinä voinut kieltäytyä. Minuutin pituinen sarja pitääkin keksiä itse, pitäisi tulla aika hauskaa. Myös asut on, of course, matchaavat ja niitä pitääkin miettiä. Myönnettiin tosin kilpaparini kanssa, ettei meillä ole pienintäkään mahdollisuutta voittaa, sillä joudutaan kisaamaan aikuisten sarjassa. Mutta ei se meitä masenna, mahtava kokemus se ainakin on, ellei muuta! Eikä toivottavasti jää meikän ekaksi ja vikaksi kisaksi ;)

Nyt on pakko tunnustaa, että päätin alkaa seuraamaan Gossip Girliä, mutta molemmat telkusta tähän mennessä tulleet jaksot on jäänyt katsomatta (toki ne on nauhalla, muttei ole aikaa niitä katsella!). Siksi joku saattaakin pitää outona, että juuri nyt kun ei kauheasti meikällä sitä vapaa-aikaa ole ja peruskoulukin vetää viimeisiään, valtakunnalliset kokeet tulossa, niin lisätäänpäs paineita osallistumalla suomen mestaruus-kisoihin! No mutta, lepään sitten haudassa. Nyt vähän kevennystä tähän tekstipaljouteen, eilisen ja tämän päivän asut:

eatmore001small.jpg

Cardigan on isosiskolleni Anttilasta ostettu, kun viime kesänä oli kiire eräisiin rippijuhliin, eikä mitään päällepantavaa. Hintaa oli vain joku 6 euroa, eli sinänsä huippu ostos. T-paita on CTRLin, farkut Pepe jeansin ja kengät taisi olla nämä Niket. Nyrpeä nassu CTRLin sivuilta, ja paidan tynnyriefekti à la CTRL också.

eatmore003small.jpg

Tämän päivän asu on semitylsä, ja epämeikäntapaan väritön ja poseeraus hätäisen pikainen, who cares. Huppari H&M, T-paita Carhartt, sammarit Carhartt ja kengissä sentään väriä, Nike.

Nyt luvassa major-telkuntuijotusta, niin paljon katsottavaa, niin vähän aikaa! Plus uusi Trendi ja City luettavana. Niiin ja unohtui mainita, tänään oli käsittääkseni lähes kaikilla yseillä taloustietokilpailu, meni yllättävän hyvin! Onko kohtalontovereita, miten teillä meni?