Täällä taas! Taas on ollut hiukan kiireinen viikko, mutta nyt loman alettua kaikki helpottuu. Todistus saatu, joululahjat ostettu ja osittain annettu, tanssituntejakin on jäljellä enää yksi ennen tammikuuta.

Yleisesti fiilis on hyvä, jopa niinkin hyvä, että innostuin väsäilemään uutta ulkoasua. Radikaalia muutosta ei ihan tapahtunut, mutta ainakin värinsä puolesta ulkoasu muuttui astetta jouluisemmaksi. Aluksi kyllä kasasin (omasta mielestäni) makean bannerin kasaan, mutta siitä sitten vuodatus loihti puolet pois, eli pipariksi meni. Onhan tämäkin ihan kiva, mutta ei ihan mitä olisin halunnut. Otsikon kuva kokonaisuudessaan:

1147932.jpg

Lundlund

Piti muuten kysyä, että onko kukaan sattunut katsomaan Rimakauhua ja rakkautta tv-sarjaa? Itse olin aika nuori sen tullessa telkusta, mutta muistan, että äitini piti siitä kovasti ja itsekin usein sitä katsoin. Jaksojahan näytettiin vuosina 1998-2003. Sarja keskittyy kolmen pariskunnan ja heidän elämänsä ympärille, joten sinänsä hassua, että pidin siitä alle 10-vuotiaana. Nyt joka tapauksessa Rimakauhua ja rakkautta (englanniksi Cold Feet) alkaa taas Suomessa alusta, 3. tammikuuta! Aivan mahtavaa, tosin SubTv:llä tätä näytetään klo 22 alkaen, eli taidan ainakin välillä jakson nauhoittaa jos haluan mennä hyvissä ajoin nukkumaan..

1147918.jpg

Cold Feetin päähenkilöt.

Taidan olla turhan laiska, sillä päivän asut vaan tuppaavat jäämään ottamatta! Yleensä kotiin tullessani ryntään ensimmäiseksi suihkuun, jonka jälkeen onkin jo liian myöhäistä. Lupaan (jälleen) parantaa tapani!

Tässä vähän nettiä selaillessani löysin pari mainiota t-paitaa, ja ulskaltaisinpa jopa sanoa, että näitä saattaa tulla Suomeenkin ;) Kuvien oikeutta-antavuudesta en ole ihan varma, mutta tajuatte varmaan pointin. Ja Niken tuotantoa tietenkin..

1147926.jpg

Kuvat täältä ja täältä.