Hämmästelkää ja ihmetelkää, tänään otsikko oikeasti liittyy postauksen aiheeseen! Yleensähän se on jonkin laulun nimi tai sanoituksia. Ja ei muuten ole yhtäkään otsikkoa vielä, jossa olisi pelkkää suomea, heh heh..

Viikonloppuhan hurahti siinä tanssiessa ja kavereiden kanssa, ei siinä oikein ehtinyt postailla. Nyt olen kuitenkin henkisesti ja fyysisesti valmistautunut tämän postauksen tekemiseen ja suunnitelmissa olisi tehdä tämä kunnolla ;) Tässä siis päivän asuja viime päiviltä:

1141572.jpg

  • Villatakki, Benetton
  • T-paita, CTRL
  • Sammarit, Carhartt
  • Laukku, Adidas
  • Kengät, Nike

1141576.jpg Kyllä vain, olin tässä asussa koulussa n. kolme tuntia!

  • Villapaita, H&M
  • Verkkarit, oh yes, H2O
  • Kengät, Adidas

1141579.jpg

  • Neule, CTRL
  • T-paita, Carhartt
  • Farkut, Pepe jeans
  • Kengät samat kuin edellisessä asussa

1141580.jpg 1141587.jpgYksityiskohta ensimmäisestä asusta, vihreä Pilgrimin korvakoru, sekä viimeisestä asusta toinen letti, bad hair dayn tuotos.

1141638.jpg

Voisin nyt lopuksi vähän lisätä alfie-tietämystänne. Olen päivittäinen YleX-radiokanavan kuuntelija, aamuisin katson jopa Yle Extralta mitä siellä studiossa touhutaan. Luonnollisesti siis pysyn ajan tasalla erilaisista juoruista ja uutisista, ja voisin kertoa tuoreimmista pop-juoruista itseäni eniten kiinnostavat. Eli kyllä minuakin julkkisten elämä kiinnostaa, olen siis ihan normaali ;)

Doherty aikoo maratonille

Pete on jo aloittanut harjoittelun Lontoon maratonia varten. "Hän haluaa oikeasti kääntää uuden lehden elämässään", lähde vakuuttelee.

Tämä uutinen herätti minussa sikäli ristiriitaisia tunteita, sillä toisaalta ajatus narkkarista juoksupolulla ei ole mikään uskottavin, mutta toisaalta minun käy kovasti Peteä sääliksi ja kai hän nyt taas ansaitsee uuden mahdollisuuden.

Hugh Grant diggailee kuningatarta

Näyttelijä on ihastunut Britannian kuningattareen ja haaveilee tästä pakkomielteisesti. Asian paljasti Grantin ex-tyttöystävä Jemima Khan. "Hän hyväksyy mitä ihmeellisimpiä kutsuja vain nähdäkseen Elisabet II:n", Khan harmittelee.

Eihän tämä olisi kunnollinen juoru, jos tämä ei pistäisi miettimään, voiko tämä oikeasti olla totta vai onko Hughin ex oikeasti niin katkera, että levittelee tällaista juorua. Itse en näe tässä muuta outoa kuin virkkeen "haaveilee tästä pakkomielteisesti", sillä se kuulostaa jo lähinnä karmivalta. Olen kuitenkin Hughin fani, en ehkä yksityiselämän, mutta ainakin leffojen puolesta.

Beckham ja Snoop nauttivat vohveleista

Miehet lounastivat yhdessä kuvattuaan ensin pätkän Snoop Doggin isyydestä kertovaan tosi tv –sarjaan. Jalkapallokomistus antoi Doggille ja hänen pojalleen vinkkejä fudikseen sekä laittoi räppärin jopa maaliin estelemään omia vetojaan.

Itse kun pidän Snoopin musiikista tämä uutinen lähinnä huvitti, varsinkin otsikko. Tuota tv-sarjaa olisi kyllä mahtavaa päästä seuraamaan, kunpa se tulisi Suomeen jossain vaiheessa. Vaikka en oikeastaan nauti tosi tv-sarjoista, niin kyllä Snoopin yksityiselämän seuraamisen mahdollisuus herättää sisäisen kyttääjäni.

Loppukevennykseksi kuva niinkin kulutetusta aiheesta kuin koirastani, en voi vastustaa kiusausta.

1152618.jpg

Pupukuva täältä.