Eilen ei tapahtunut mitään kovin jännittävää, mitä nyt kävin äitini kanssa sisustusostoksilla sun muilla. Viime yönä oli mielettömiä nukahtamisvaikeuksia, olin hereillä vielä puoli neljältä ja kun ei vain uni tullut silmään aloin pläräilemään uutta radiotani ja kanavasurffailin. Tulin hetken surffailtuani siihen tulokseen, että yön pikkutunneilla radiosta tulee astetta epämielenkiintoisempaa ohjelmaa, mm. kahden naisen keskustelua kirjoituskoneesta sekä sillä kirjoittelua, koneen äänekkyyttä kommentoiden, non-stoppina linnunlaulua, Y.M.C.A soi jossain, sekä yhdeltä kanavalta tuli eduskuntavaalivalistusta, ei kovin ajankohtaista, varsinkaan kun keskustelu taisi olla vuodelta 1991..

Tänään oli pakko päästä ostamaan ne kengät mistä kerroin eilen, ja tarttui mukaan kyllä muutakin tarpeellista:

1187113.jpg

Pepe Jeansin cardigan, jota kuva vähän vääristää, väri on oikeastaan oliviinvihreämpi. Neule on miesten M-kokoa, mutta sellaisen juuri halusinkin. Hintaa tuli n. 45€, alkuperäinen hinta oli 80€ ja ostospaikkana toimi One Way.

1187124.jpg

Ostin myös JC:stä farkut, mutta jätin ne lyhennykseen ja saan ne pitkän jonon vuoksi vasta tiistaina (ne olisivat kyllä valmiit jo maanantaina) kun menen muutenkin kaupungille. Nappasin myös Shrek kolmannen mukaan, en ole vieläkään nähnyt sitä ja Shrekit ovat suosikkejani!

Hui, tästä tulee nyt aika lailla samanlainen postaus kuin toissapostauksesta, mutta sisältö on eri ;D Tässä siis tämän päivän asu:

1187154.jpg

  • Huppari, The Killersin keikalta
  • Farkut, samat vanhat Wranglerit
  • T-paita, CTRL
  • Kengät, Nike