1104851.jpg1104851.jpg

Tänään oli suoraansanottuna huonoin päiväni miesmuistiin. Yleensä olen iloinen ja energinen tyttö ja muutenkin sosiaalinen jne, mutta tänään ei tosiaankaan innostanut. Asiaa ei auttanut laisinkaan liian vaikea matematiikan koe, jonka vuoksi turhauduin suunnattomasti (todistuksessa oli sentään 9!), karsean kostea räntäloskasää, jo kouluruuan tasollakin paha ruoka, ruokailussa roskikseen tipahtanut haarukka eikä myöskään se, että ensimmäistä kertaa kun olen nykyisessä koulussani opiskellut, mieleni teki ostaa patukkakoneesta jotakin suklaista, mutta kuinkas sitten kävikään, joka ikinen patukka oli loppu!

1104863.jpg

Meidän pihalta, huomatkaa jäniksen jäljet!

Varmaankin ainoa syy, miksi en ole enää niin äkäisessä mielentilassa (huom _niin_ äkäisessä), oli se kun päivän viimeinen tunti oli peruttu ja kotona odotti aivan ihana pikku maastonakkini (tosin edessä oli myös pikkuherran lenkille vienti....)! Innostuin siinä kotiin tullessani napsimaan herrasta kuvia, pakko päästä niitä tässä ylpeänä mamina (älkää välittäkö lepertelystä..) esittelemään: 

1104875.jpg

1104888.jpg

1104884.jpg

Pakko myöntää, että kamerani taitaa olla liian tarkka (voiko näin edes sanoa?!) Vuodatukselle, varsinkin koirani karvat pikselöityvät hölmön näköisiksi :/ No, eipä tuo kyllä ole murheista suurin, pistää vain meikän silmään! Vikassa kuvassa koirani siis ravistelee leluaan, ei se muuten vaan heilu korvat silmillä ;)

Hankalaa päivääni on myös piristänyt musiikki, yllätys yllätys! Myös kotona kohtaamani vadelmajuustokakku-palanen kohotti mielialaa uuden Cosmopolitanin kera nautittuna (lehden, ei drinkin. Ja kyllä, siskoni tilaa Cosmoa ja minäkin sen aina luen). Ennen kuin jatkan ranskan opiskelua (yeah right minä mitään luen) laitan tähän poikkeuksellisesti päivän paidan, sillä päivän asun muut osat ovat jo hyvin iskostuneet muisteihinne.

1104919.jpg

Elikkä Cansei de Ser Sexy-bändin paita, joka herätti kavereissa pizzanhimoa! Huomatkaa myös upeasti räntäsateessa pestyt hiukset, just for you! Eh eh..

Otsikon kuva täältä