1101746.jpg

Varoitus! Tästä postauksesta tulee astetta turhempi, lukekoon ken kestäköön. Teitä on varoitettu..

Leppoisiin sunnuntaipuuhiini on kuulunut koulutöitä, koulutöitä, kotitöitä, koneella surffailua, valokuvailua ja yleistä sluibailua musiikkia kuunnellen. Söimme juuri ensimmäistä kertaa tällä viikolla koko perhe yhdessä, ja ruokana oli fetasalaattia pinjansiemenillä höystettynä, riisiä ja kanakastiketta sekä jälkiruokana meikäläisen bravuuri; mansikkarahka! Nyt olen täpötäynnä isolla t:llä. Huomasinpa myös, että meillä on ihania servettejä, kuosi on ainakin joillekkin tuttu ;)

1101757.jpg

Olen myös seikkaillut ja poukkoillut ympäri YouTubea katsellen kaikenlaisia tanssivideoita, kateellisena tietenkin. Löysin myös klippejä elokuvasta, jonka haluan nyt palavasti nähdä, nimittäin Stomp The Yard. Koko päivän olen kuunnellut vain amerikkalaista räppiä, on vain semmoinen mielentila. Mm. Mos Def, A Tribe Called Quest ja De La Soul ovat tänään soineet ahkerasti.

1101797.jpg

Mos Def

Tämä postaus taitaa nyt olla pulkassa, tänään saattaa tulla vielä vähän sisällöltään rikkaampaa tekstiä, pysykää kanavalla ;D (Mistä minä tätä huonoa läppää vedän, pardon.)