1088469.jpg

Jostakin voi päätellä että päiväni väri on violetti..

Olen tänään lähes koko päivän keskittynyt yhteen ainoaan aiheeseen; kouluun. Joillekkin koulu on paikka, missä seurustellaan (ei siinä mielessä) kavereiden kanssa, jotkut tulevat sinne vasten tahtoaan ja jotkut silkasta oppimisen ilosta. Itse pidän opiskelusta, sillä haluan menestyä elämäni aikana enkä päätyä jonkun lähikaupan kassalle töihin. Tosin onhan minullakin niitä päiviä kun ei vain jaksaisi, mutta kaverit piristää siinä kummasti. Esimerkiksi tänään rakas ystäväni toi minulle kouluun suklaalevyn, ihan omaa ajattelevaisuuttaan :) Se tosin jaettiin monen ihmisen voimin, mutta se oli mielestäni tosi herttainen teko, sillä välimme ovat olleet välillä vähän etäiset. Koulu on muutenkin pyörinyt tänään päässäni, sillä olen lukenut huomiseen terveystiedon kokeeseen viimeiset kolme tuntia, tehnyt tunnin ranskanläksyjä ja lukenut vielä torstaiseen ruotsin kokeeseen. Nyt ansaitsen hengähdystauon hyvän musiikin ja kirjan parissa, tosin kirja ei ole hyvä, mutta pakko se on lukea, koulua varten. Tässä vielä päivän asu, rakkaan wuffeni (lue:koirani) kera:

1088437.jpg

  • Verkkatakki (taas) Adidas
  • T-paita CTRL
  • Farkut Wrangler
  • Laukku Adidas

1088440.jpg

Kenkien virkaa toimittivat nämä Niket...

1088472.jpg

..olisivatpa ne olleet nämä. Nike Air Force 1 Premium 'Watermelons', mitä tähän nyt voisi sanoa, Nike tekee parhaat sneakerit.

Ps. Kun kerran kävijälaskuri näyttää jo lähes kuutta ja puoltasataa (tosin noin sata on varmaan minun käyntejäni..), olisi kivaa jos lukijat ilmoittelisivat olemassaolostaan kommentein ;)

Kukkakuva ja kenkäkuva