kukatt002small.jpg

Tänään piti poikkeuksellisesti käväistä koulussa, hyvittämässä itsenäisyyspäivän jälkeinen perjantai, koska silloin oli meikäläisillä koulusta vapaata. Päälle tempaisin Benettonin villatakin, Carharttin t-paidan (jossa lukee mm. eatmore), Dieselin farkut, mummin vanhan laukun (<3) sekä kenkinä Niket. Lisäksi väriä kokonaisuuteen toivat siskon rippilahjaksi antaman Pilgrimin korvikset:

kukatt004small.jpg

Tuli mieleen Fashion Toast-blogin postausta silmäillessäni, kun toissapäivänä kulutin aikaani serkkuni kanssa Kenkämarskissa. Siinä valtavassa kaupassa on vaikka mitä ihanaa -ja ihan kamalaa. Serkkuni rippijuhliin löydettiin sieltä viime vuonna Tommy Hilfigerin kiilakorkosandaalit, eikä hinta ollut riipaiseva. Nyt sieltä tosin löytyi aika shokeeraavat, 43-kokoa edustavat nahkasaappaat, joita oli sitten pakko kokeilla. Itsehän kun en ole ihan punapuun kokoa (vaan vajaa 160 cm pitkä), niin ne ylsivät ihan reiteni alkuun saakka, ja vaikka jalassa oli löysät housut niin sinne olisi varteen mahtunut toinenkin jalka! Saatiin siitä aika mehevät naurut, kun tuli mieleen, että jos laittaisin nuo monsterit jalkaani, tuskin edes tarvitsisin housuja! Vähän harmittaa kun ei ollut kameraa mukana, se näky olisi pitänyt ikuistaa. Niin ja sokerina pohjalla, hintaa näillä saappailla oli joku 120 euroa? Niihin olikin varmaan mennyt mielettömät määrät (teko)nahkaa.

Eilen tuli kotimatkalla kauhea makeanhimo ja käytiin siinä sitten kavereiden kanssa keksihyllyllä; ostin (huom. vain itselleni) 500 gramman suklaapisarapussin sekä lootallisen pikkudonitseja. Ja tarkoitushan oli ostaa vain suklaapatukka eh. Voi ostelu riistäytyä käsistä muulloinkin kuin vaateostoksilla.. Puolustuksekseni sanottakoon, että tällä  viikolla on tullut harrastettua tehokasta liikuntaa lähes seitsemän tunnin edestä.

Mutta nyt jatkan matkaani perhetutun synttäreille, leppoisaa lauantain jatkoa everybody!