1114662.jpg

Pienimuotoista tylsyyttä on ollut havaittavissa, köh. T-paita Puma ja pipo.. Paul Frank..

Nyt onkin ollut vähän taukoa, pääsyyksi sanoisin ikävän vatsatautini, joka vallitsi tiistai-illasta lähtien ja loppui kunnolla eilen. Äitinikin huomasi sairauteni siitä, etten edes halunnut kuunnella musiikkia! Näin ollen minulta menivät koulun itsenäisyyspäiväjuhlat ihan sivu suun, mikä oli aika sääli, koska kerrankin kun minulla olisi ollut mahdollisuus säväyttää mekossa (errittäin harvinainen näky), en tietenkään pystynyt kouluun menemään. Jäipä myös kahdet tanssitreenit välistä, ja kotona ei ollut oikein mistään muista puuhista iloa kuin nukkumisesta ja teinikomedioiden tuijottelusta. Koneen avaaminen ei tullut mieleenikään keskiviikkona. Onneksi nyt on kaikki jo hyvin, eilen olin kahden tunnin treeneissä, tulivat tarpeeseen! Aika tanssikeskeistä taitaa olla elämäni, tänäänkin nimittäin vuorossa tanssia.

Juhla-asustani sen verran, että se olisi ollut kutakuinkin tämän kaltainen:

1114597.jpg

  • Mekko H&M
  • Villatakki äidin kaapista

Itsenäisyyspäiväni vietin poikkeuksellisesti yksin kotisohvalla, mutta ei niitä linnan juhlia hirveästi tullut tiirailtua, vaan katsoimpa mm. MTV:ltä tulleen Made-sarjan jakson jossa nörttimäisestä aasialaispojusta luotiin itsevarma breikkaaja! Itselleni breakdance on suhteellisen lähellä sydäntä, joten jakso oli hupaisaa seurattavaa (varsinkin kun ilokseni huomasin, miten vaikeaa pojalle oli jotkin temput, jotka minulle ovat help-po-ja, tosin pojan puolustukseksi, hän ei olekaan harrastanut useita tanssilajeja vuosia..). Mutta uskottava hänestä tuli, kumpa minäkin saisin saman tasoista opetusta (en nyt sano että omat opettajani olisivat huonoja).

Jaa-a, näinkin tärkeään postaukseen ei nyt ole mitään lisättävää, uskallan luvata että myöhemmin tänään olisi luvassa juttua eräästä suomalaisesta yrityksestä, joka keskittyy päähineiden valmistukseen. Stay tuned ;)

editt! Pakko vielä mainita, että on puhdas yhteensattuma, että kaksi viimeisintä postausta alkavat molemmat itse ottamallani peilikuvalla... Ei tule toistumaan (taas).