out002smller.jpg

 

Ottaa ihan älyttömästi pattiin tämä vuodatuksen toiminta at the moment, en ole moneen päivään päässyt uutta postausta kirjoittamaan, ja jos olen, niin postaus ei tietenkään tallennu vaan katoaa jonnekkin interneetin ihmeelliseen maailmaan, ketuttavaa. Päätin siis turvautua tästä lähtien Wordiin postauksia kirjoitellessani, kirjoitan kaiken aluksi sinne ja tallennan ns. ”varmuuskopiot”. Saattaa kuulostaa maailman tyhmimmältä idealta, mutta hätä ei lue lakia eikä oikein huvittaisi kirjoitella kaikkia postauksia kolmeen kertaan..<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mutta oli meikällä muutakin postauksenaihetta kuin angstausta vuodatuksen (epä)toimivuudesta. Nimittäin: ensi kesän ohjelma alkaa vähitellen hahmottua! Palattiin juuri tänään sukulaiseni hautajaisista, ja pakko nyt lohduttautua ajatuksella ”ei mitään niin hyvää ettei jotain huonoakin”, mutta käänteisenä. Antakaas kun selvennän. Siis, tapasimme siellä pitkän tauon jälkeen lähes kolmikymppisen (nais)serkkumme, joka on asunut jo lähes 13 vuotta Lontoossa. Pari kesää sitten kävimme äitini ja siskoni kanssa häntä siellä tervehtimässä viiden päivän visiitillä, ja tänä kesänä ehkä toistamme reissun!

Mielettömän kivaa, sillä viimeksi kun olin Lontoossa, ikää oli ehkä 13 vuotta, eikä sitä tyylitajua vielä ollut löytynyt. Nyt aion ainakin kulkea vaatekaupoissa silmät apposen auki (jos lähtö tulee siis), kun ne pakolliset nähtävyydet on kierretty läpi. Mainiota sanon minä!

Muuta ohjelmaa ensi kesäksi on reissu sukulaisia tapaamaan (näitä kyseisiä on nähty viimeksi n. 8 vuotta sitten..) sekä kesätöitä saattaa kuin saattaakin meikälle irrota, peukut pystyyn ;)

 

Aloitin tämän kovin selkolukuisen postauksen päivän asulla, joka oli ylläni jo perjantaina. Päällä oli Adidaksen verkkatakki, Volcomin t-paita, Dieselin tummansiniset farkut sekä jälleen lempparikenkäni, Niket. Päätin testata uutta kuvauspaikkaa, terassia. Asetin kameran ikkunalaudalle, juoksin ulos talosta ja kamera otti itselaukaisimella kuvan ikkunan läpi. Ja tämän kuvan vuoksi juoksin aamulla junaan.