1107470.jpg

Päivän "asu": miksi tätä nyt voi kutsua, svetariksi? =D

Keräsin voimani ja kokosin itseni seuraavaa juttua varten. Kuvasin kaikki parin viime vuoden aikana minulle ostetut kengät (ehei, niitä ei ole paljoa) ja päätin esitellä ne tässä. Nyt vasta kirjoittaessani tätä muistin, että unohdit kuvata eräät balleriinani. No, ei hätä ole tämän näköinen, laitan ne huomenna kouluun itsenäisyyspäiväjuhlan merkeissä! Näette huomisen asua huomenna jos on onni myötä.

Ensimmäisenä esittelyvuorossa on Adidaksen Adicolor-kenkäni, ostettu lähes kaksi vuotta sitten mainiotakin mainiommasta kenkäkaupasta nimeltään Popot! Hintaa oli suurin piirtein 95 e. Noita kenkien kyljissä olevia raitoja voi vaihtaa, siis väriltään. Kenkien mukana tuli monta ns. liuskaa, E:n muotoisia, jotka sujautetaan paikoilleen (kengännauhat pitää kyllä "purkaa").

1107533.jpg

Kenkien kunto on kyllä aika mahtava, huomatkaa katkennut väriliuska..

Edellisten kenkien jälkeen piti saada vähän kevyemmät kengät, ja tämmöiset Puman Slip-onit tuli ostettua. Hintaa oli 50 %-alennuksen jälkeen vain 30 e, ostin ne jo edesmenneestä Sellon Sportlandista. Kuviona on ilmeisesti tyttö ja poika jotka pitävät käsistään kiinni.

1107566.jpg

Seuraavaksi vuorossa ovat tällä hetkellä mahdollisesti rakkaimmat kenkäni, Niken Air Force 1 Philadelphiat, nämäkin Popoista ja hintaa oli krhm 95 e..? Nämä ostin viime kesän alussa.

1107606.jpg

Nämä Adidakset on ostettu Virosta (kyllä ne silti ihan aidot on) viime heinä- tai elokuussa. Hintaa taisi olla vain n. 40 e, alennuksessa kun olivat. 

1107637.jpg 

Nyt ovat luvassa toiset suosikkini, Niken Vandalit. Kengän kärjessä on jonkinmoista tweed-kangasta. Maksoivat 85 e, ostin Kampin Nike Helsingistä lokakuussa kaiketi. Tykkään älyttömästi kenkien yksityiskohdista!

1107684.jpg

Bonuksena vielä pari-kolme vuotta sitten minulle ostetut Caterpillarit, näillä en tosin usein kouluun tallustele, mutta mm. tuossa loskasäässä ovat aivan ykköset! Nämä on ostettu jostakin Stadiumista, en nyt uskalla sanoa mistä. N. 90 e (?), kengät olivat kuitenkin normaalihintaisia (n. 120e) halvemmat.

1107707.jpg

Onhan minulla näiden lisäksi monia muitakin kenkiä, mutta ne ovat sitten joko juoksukenkiä tai ns. pihatyökenkiä. Eivät siis julkaisukelpoisia.

Voisinpa kertoa jotain tästä päivästä. Ranskan koe oli helpompi mitä luulin ja se meni oikein hyvin. Seuraavan kerran onkin oppitunteja vasta maanantaina, kiitos ja kumarrus itsenäiselle Suomelle! Huomenna siis se jo aikaisemmin mainitsemani juhla eikä torstaina ole luonnollisesti koulua, mutta ei ole myöskään perjantaina. Aina lomat osuvat oikeaan kohtaan, nyt kaipaankin lepoa ;) Tosin lomathan ovat aina toivottuja...? Päivää piristämään vielä Klaus Haapaniemen (mies Taika-astiaston takana) visioima kuva. (Klausin käsialaa on myös uusi kuva ulkoasussani).

1107725.jpg

Kuva täältä.