Päivän aiheeseen sopivasti otsikoin tuolla kappaleella, koska tänään hyvät kengät ovat todellakin ajatuksissani. Joillekkin ihanat kengät tuovat mieleen erilaisia korkokenkiä herkullisin sävyin tai muuta vastaavaa, minulle ne merkitsevät ns. lenkkareita! Niillä on vaan niin mukava kävellä ja ne ovat muutenkin käteviä ja ja ja :D Loistokeksintö (keksinnöt?).

EU Kicks-sivusto on löytö jonka bongasin tämän viikon alussa, olen jo koukussa! Sivulla siis on tietoa uusimmista lenkkareista (sneakereistä) joita on tulossa/tullut myyntiin ympäri maailmaa. Tässä pari lemppariani, lista on aikas pitkälti loputon

1095270.jpg

Adidas Adicolor Truffle Day,  lisää kuvia näistä herkuista täällä.

1095276.jpg

Niken Blazer-mallistoa 2008 keväälle. Varsinkin nuo kaksi ylempää yksilöä ovat houkuttelevat!

1095286.jpg

Vans SK8 Hi maastokuvioisena, hintaa näillä on kuulemma 115 e, mikä on aika paljon Vanseista.

1095323.jpg

Nämäkin kengät vaikuttavat aika hauskoilta, vaikken kauheasti pinkistä perustakkaan. Kyseessä siis Nike "Tech Pack" Air Trainer 1. Näitä kuulemma löytyisi myös kelta-harmaa-musta-värityksellä.

1095349.jpg

Nike Air Max 1 + Dunk Hi "Tweed Pack". Jotenkin tämä postaus täyttyy Niken kengillä..

1095367.jpg

Puma Clyde x Yo! MTV Raps. En nyt ihan tajunnut erikoisen nimen pointtia, mutta nätti kenkä.

Loppuun vielä vaatteita mitä voisinkin kaappiini haalia:

1095379.jpg

Nike Windrunner x Beams-takki. Tätä saisi myös mustana valkoisilla pilkuilla, mutta tykästyin tähän enemmän. On myös tarjolla toppaliivi tällä kuosilla.

1095395.jpg

Nike Windrunner x Nike Air Force 1-takki, hintaa tosin löytyy n. 220 e ja näitä taitaa löytyä vain Japanista (jos sieltäkään enää).

1095414.jpg

Nike Lab Website Launches - Tech Park. Ihan perus t-paitoja, mutta silti sykähdyttivät sydäntä. Nike taitaa olla minulle se ykkönen.

Pahoittelen (vai pitäisikö muka pahoitella) kuvatulvaa, mutta tässäkin on vain rajattu määrä herkkuja, enemmän voisi todellakin olla. Tämän päivän asu pukkaa huomenna, tätä postausta tein nimittäin reilun tunnin ja nyt täytyy mennä lukemaan huomiseen uskonnon kokeeseen! Uuvuttavaa, kyllä. Onneksi sai taas päästellä höyryjä tanssitreeneissä aikaisemmin päivällä, en voisi elää ilman tanssia. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, näkemiin. (En voinut vastustaa, sori.)