Huh kun on ollut kiireinen viikko! Tanssia, koulua, koulua, tanssia. Onneksi luvassa on enää kaksi esitystä huomenna ja pian jo ansaittu joululoma! Sen aikana en tanssi, vaan laskettelen ja hiihdän jopa.

En ole vielä kirjoittanut mitään joululahjatoiveistani, koska niitä ei ole ollut, mutta nyt on yksi kipinä syttynyt. Eilen äidille ihan ohimennen mainitsin, ilman taka-ajatusta, että kaiutin, mihin saa iPodin kytkettyä olisi kiva. Äiti siihen vastasi, että katseleppa semmoisia netistä ja ilmoita jos löytyy mieluinen! Tein työtä käskettyä ja heti kun pääsin koneelle eilen illalla, kymmenen jälkeen, aloin kiertelemään nettikauppoja sun muita. Vain yksi tuote herätti mielenkiintoni, nimittäin Tivoli Audio iPal. Ainut komplikaatio, johon törmäsin on se, voiko tähän kytkeä iPod Nanon, itse löysin mainintoja vain iPodista ja iPod Ministä (joita ei mielestäni enää edes valmisteta). Tämän vuoksi käymme tänään äitini kanssa Stockalla tarkistamassa vähän taustatietoja ja haluan myös nähdä tällaisen omin silmin. Mitäs te pidätte?

1132686.jpg

Olimme keskiviikkona luokkani kanssa eräässä taidegalleriassa käymässä, ja jotenkin se vaikutti alitajuntaani, että kotiin tultuani tuli ihme himo vähän piirrostella. Mm tällaista jälkeä siitä syntyi:

1132693.jpg

Nyt seuraa suihku, Nyt-liitteen läpi lukaisu, sitten suuntaus Stockalle, mistä suunnittelen myös nappaavani farkut ja päivän päätteeksi serkkuni tulee yöksi. Mainiota viikonloppua kaikille, päivitystä luvassa viimeistään tiistaina, muuta en voi luvata. Niin ja päivän asuja pitää alkaa taas kuvailemaan, olen oikeasti unohtanut kuvata asuni tältä viikolta. Ryhdistäytyminen luvassa.

Kuva täältä.