sunshine060small.jpg

 

Eilen ärsytti kun oli talvitakissa (Volcomin laskettelutakissa) liian kuuma ja kevättakissa liian kylmä, eikä sitä oikein jaksanut kerrospukeutuakaan viiteenkymmeneen eri kerrokseen. Eli kärvistelin takki auki kuumissani. Muuta ärsyttävää eilisessä ei sitten ollutkaan, koulua oli vain neljä tuntia ja aurinko paistoi (ja linnut lauloi, ihanan kliseistä soopaa). Eilisen asu tässä:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

sunshine038small.jpg

 

CTRL:n pitkähihainen ja Carharttin sammarit, sekä Niket. Yritin saada tylsästä ja niin_nähdystä asusta vähän mielenkiintoisemman ja kuvasin sen ulkona, nyt vasta huomaan, että kameran erottaa heijastuvan ikkunalasista eh, ei välitetä pikkuseikasta. Eikä myöskään ilmeestä, aurinko häikäisi pirusti, vaikka selän takana olikin.

 

Tänään käväisin ennen tanssia pienellä ostoskierroksella, mutta en ostanut mitään mullistavaa (purkkaa ja hiuslakkaa) paitsi ihanan Volcomin t-paidan Team Placesta. Tätä olin sattumoisin juuri katsellut Volcomin nettisivuilla, kun etsin mekkoja edelliseen postaukseeni. Nyt se tarttui mukaan semi-riipaisevaan 37 euron hintaan, but I lllove it. Tässä pari kuvaa ostoksesta:

 

sunshine071vlcm.jpg 

 

sunshine069small.jpg

 

Tämän päivän asun myötä harkitsen isosiskoni hupparin anastamista, sillä alan olla vähän bored käyttämääni harmaaseen huppariin, musta toisi vaihtelua. Jos en tätä saa niin pitää ostaa oma hmph. Mutta se asu:

 

sunshine068smlll-1.jpg

 

Elikkä H&M:n huppari, CTRL:n t-paita, Pepe Jeansin farkut ja ylläri ylläri jaloissa Niket.

 

Pakko muuten myötää, että täältäkin löytyy pikkuinen Harry Potter-fani, eli huomenna uutta kirjaa pukkaa. Tokihan sen luin jo englanniksi, mutta nothing beats Finnish! Huomenna siis tuskin tulossa mitään isoa postausta, muahah, Potteri kun on vaan pakko lukea. Edes ekat sata sivua. Ekassa kuvassa on muuten kynttilä Kreikasta, pakko mainostaa ;P

 

Ps. Onko kuvat vieläkin turhan isoja, kun ne kuvanmuokkausohjelmassa näyttää täydellisen kokoisilta, mutta heti vuodatuksessa ne sitten turpoaa.