breakdanceflickr.jpg

 

Päätin kirjoittaa nyt stoorin ns. "tanssihistoriastani" (kuulostaa aika iänikuiselta, mutta mitäpä tuosta). <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aloitin tanssimisen siis vajaa 5 vuotta sitten, viidennellä luokalla, hip hopilla. Kävin kaverini kanssa saman opettajan tunnilla neljä vuotta, tosin kaverini lopetti kahden vuoden jälkeen ja meikä löysi sieltä uusia tovereita (joiden kanssa tanssin muuten vieläkin). Neljän vuoden jälkeen opettajani ilmoitti pitävänsä taukoa tanssin opettamisesta, eli viime syksynä piti vaihtaa opettajaa.

Yläasteen alussa aloitin tanssia myös lockingia, jota tanssin siskoni kanssa vuoden, kunnes se lopetettiin ja vaihdettiin popping-tunniksi. Nyt olen tanssinut siis poppingia kaksi vuotta, ja se tosiaan on vaikeampaa kuin miltä näyttää, mutta kivaa myös.

Tänä syksynä aloitin vielä yhden tanssin, video dancen. Ideanahan siinä olisi, että tanssittaisiin jazzin, hip hopin ja show-tanssin sekoitusta, mutta ei se ole ihan sellaista, onneksi. Opettaja on niin hyvä, että tanssisarjat on pitkälti hip hop-vaikutteisia ja aina välillä tanssimme jotain ihan uutta tyyliä, esim. housea, wackingia tai breikkiä. Kerran ollaan jopa tanssittu vogueta, mikä voi olla joillekkin tuttua Madonnan musavideolta. Ai miten niin nauroimme koko tunnin ajan?

 

Tanssituntieni seurasta voisin vielä mainita sen verran, että jokaisella neljällä tunnillani (käyn siis kahdella hip hop-tunnilla) pyörii samat kaverit. Toisin sanoen, meitä on seitsemän kaverusta, olemme tutustuneet toisiimme tavalla tai toisella. Ja jokaisella tunnilla millä käyn, on ainakin kaksi kaveriani tuosta seitsemän porukasta, meikäläisen lisäksi. Huh, toivottavasti tajusitte sepustukseni. Niin ja siis käyvät kaverini omillakin tunneilla, missä minä en käy.

hiphopflickr.jpg

 

No niin, nyt kädet ylös kuka jaksoi lukea loppuun! Näin käy kun meikä alkaa kirjoittamaan. Muistakaa klikkailla tanssilajien videot läpi, että saatte tyyleistä paremman käsityksen! Jokaisella videolla on aika crappy äänenlaatu tosin, sorgen.

Pakko muuten hämästellä tätä videota, ihmistetristä Japanissa?


Kuvat Flickr