Ajatuksiani selkeyttääkseni laadin nyt (toivottavasti) pienen ostoslistan, että tiedän mitä haluan/tarvitsen at the momento. Listaa pukkaa:

Number uno on ehdottomasti iso värikäs kokohuppari (non-vetoketjullinen) SM-kisoihin. Mieluiten turkoosi, oranssi tai vihreä, ollaan tanssiparini kanssa molemmat blondeja nääs. Potentiaalisia ehdokkaita ei ole tähän mennessä ollut monia, vaikka ollaan kaikkia kauppoja koluttu ja kaluttu. Yksi ainoa harkinnan aihe oli, mutta se tyssäsi musta-harmaaseen-väritykseen, joka olisi kisoissa far too lame. Tällainen kelpaisi:

smhoodyaddu.jpg

Kakkosena pitäisi ostaa ihan perus mustat ja löysät collegehousut, tanssihousuiksi ja SM:eihin. Nykyiset housuni kun eivät ole ihan edustuskunnossa, polvissa kivoja liukumajälkiä sun muuta satunnaista. Onnekseni ainakin Stadiumista pitäisi löytyä ihan kelvot yksilöt à 20-30 €, fine with me.

Kolmanneksi pitäisi ehdottomasti löytää reilunkokoinen olanylilaukku (vai mikäs se nyt on nimeltään). Nykyään käytän vain kahta eri laukkua, joista toisen vetoketju on jo hyvää vauhtia sanomassa itseään irti. Siis kirjaimellisesti, se on jotenkin ällistyttävällä tavalla irtoamassa. Liki neljän kuukauden etsinnöistäni huolimatta ei kovin hyviä yksilöitä ole eteen tupsahtanut, ketuttaa. Joko olen liian nirso tai sitten vika on valikoimassa. Have you seen this bag, me wants:

pumabagg.jpg

Neljäntenä voisin mainita pari CTRLin t-paitaa, mitkä kiinnostaa liikaakin. Aika hundraprosenttisesti aion ostaa dollaripaidan, ja mahdollisesti same shit paidan också. Jälkimmäisestä en ole niin varma, sillä valkoinen väri saattaa tökkiä, ja siinä tapauksessa kauppaan jää. We'll see, we'll see.. (Värivalinnat btw siksi, ettei meikältä kauheasti löydy mustia tai valkoisia t-paitoja, niitäkin tarvitsisi.)

ctrlshirts.jpg

Viidenneksi on pakko mainita ne (pirun) kesämekot! Jostain kumman syystä gotta have them, tosin etsintöjä en ole vielä edes viitsinyt aloittaa. Mainittakoon tosin, että Indiskassa bongasin pari söpöä ehdokasta, tähän tyyliin:

indiskameggo.jpg

Uiuii, ehkä vähän lyhyt, mutta makeea :D Kukakohan on muuten valinnut Indiskan nettisivuille tuotteille pinkit taustat.. Cheers vaan..

+ Last and least vielä ideal-farkkujenvastikkeet:

espritpants.jpg

Mahdollisesti tosin pitempina ja sillain, ei nyt vain oikein ottanut onnistuakseen sellaisten housujen löytyminen, millaisia tarkoitin. Nuo Espritin saavat kelvata.

Tässä oli hopefully kaikki, tosin omat flipflopit pitäisi varmaan ostaa jossain vaiheessa, viime kesänä läpsyttelin ympäriinsä äidin omissa hehh.

Seuraavaksi suuntaan kavereiden kera treenaamaan SM-kisasarjaa, jonka jälkeen luvassa on luultavasti vielä yleistä heeboilua ympäriinsä Helshinkisshä. Että niin, päivänjatkot!

Kuvien lähteet: 1, 2, 3, 4 ja 5