1346202.jpg

 

Tässä kengät, jotka joka ihailukerralla näyttävät paremmilta. Ikävä kyllä äiskää tuskin miellyttää ajatukseni uusien kenkien ostamisesta, kun kaapissa on yhä ne oranssit kengät käyttämättöminä, säät kun ei suosi. Eikä ole mielestäni (edes bambihuuruissa) mitään järkeä ostaa kesäksi korkeita (? tekisi mieli sanoa korkeakauluksisia eehh) kenkiä, ellei kyseessä ole jotkin Converseiden ohuusluokkaa olevat yksilöt. Mitä nämä eivät ainakaan näytä olevan. Sääli, sillä ovat nuo kyllä älyttömän metkat. Ihanuudet löytää Popoista.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Meikäläisen viikko on ainakin alkanut mukavasti, kaksi koetta jo takana ja kaksi edessä, hyvin on sujunut. Tänään pyhitin lepopäiväni katselemalla digiboksille nauhoittamiani ohjelmia (laskin niiden yhteiseksi tuntimääräksi noin 8 tuntia… En siis katsonut kaikkea tänään härregyyd) sekä interneetin ihmeellisessä maailmassa seikkailulla.

 

 1346222.jpg

 

Eilen oli hyvän ystäväni synttärit ja askartelin hyväntuulenpuuskassani hänelle kortin omin kätösin, annoin toki lahjankin. Apina on inside-juttu, en minä sitä muuten korttiin lykkäisi, ehkä (tähän kohtaan väläyttäisin pirullisen hymyn >;-) tapaan).

 

Olen vähän jumittunut tähän tyyliin, että lopetan postaukset päivän asulla, joten pakkohan se on nytkin tehdä. Tänään verhouduin The Killers-huppariin, Dieselin farkkuihin sekä jälleen kerran näihin Niken töppösiin. Karkit kuvausrekvisiittaa heh heh.

 

joy008badhair.jpg

 

Bad hairday tosiaan, mistäs arvasitte..