1327148.jpg

Eilen tänne yritin viime tipassa ennen junalle lähtöä postausta laittaa, mutta rakas ja niiiiin ihana vuodatus ei sitten suostunutkaan toimimaan, eikä postaus tallentunut. Ärsytti silloin suunnattomasti, muttei enää, sillä se postaus olisi ollut mitä mitättömin.

Tänään kävin katsomassa Junon, joka oli kuin olikin kaiken hehkutuksen plus yhden Oscarin väärti. Leffan musiikkitarjontaan sisältyi paljon Kimya Dawsonin lauluja, joka (vai kuka?) oli jo ns. edesmenneessä The Moldy Peaches-bändissä, ja heti kotiin saavuttuani etsin kyseisen bändin kappaleet koneeni kätköistä ja pääsin heti tunnelmaan. Olin jo unohtanut koko bändin, mutta Junon myötä kiinnostus heräsi jälleen. Erityisesti tykästyin (uudelleen) Anyone Else But You-kappaleeseen, joka kuuluikin leffassa ainakin kaksi kertaa, ehkä peräti kolme, muistini ei ole yhteistyökykyinen.  Pitäisi varmaan opetella kirjoittamaan lyhyempiä lauseita..

1327187.jpg

Tämä viikko on jo hyvin buukattu: huomenna, torstaina och perjantaina tanssia, la-su matkaamme sukulaisen hautajaisiin ja takaisin sekä eilenkin oli tanssitreenit. En valita, vaikka siinä mielessä kyrsii, että jossain välissä pitäisi ehtiä lukea ensi viikon neljään kokeeseen (eikä ole edes koeviikko, edelleenkään!) sekä hoitaa läksyt ja postaukset kunnialla. Niin ja voisihan sitä nukkuakin. Ilahdutan (vai?) teitä vielä huomisen asulla, jonka sovittelin jo valmiiksi. Mitäs pidätte?

lionfrank007sleepy.jpg

En kai mä oikeasti noin uniselta näytä.. Ja kasvot oranssit toivottavasti vain tuossa valaistuksessa :s

Päällä siis Pepe Jeansin cardigan, Paul Frankin (olin 2006 syksyllä kova fani..) t-paita, Wranglerin vaaleansiniset farkut, joita ei kuvassa oikein näy sekä Niken kengät.

1327233.jpg

Pakko vielä laittaa tarkempi kuva t-paidasta, sillä vaikka Paul Frank on soo last season ja sitä rataa, tästä paidasta pidän vieläkin. Se on ostettu Lontoosta pari vuotta takaperin ja on tarkoituksella kulutetun näköinen (eräs kaverini kysyi sitä joka kerta kun paita oli päälläni..). Nyt täytyy vetäytyä ranskanläksyjen pariin (yhdys_sana?), eli auf Wiedersehenit teille!